Referenties

Beste Paul,

De Blaricumse Golf & Country dag, beter bekend onder de naam ‘Boerengolfdag’, is voor de vele deelnemers een jaarlijks terugkerend fenomeen. De formule met hapjes en drankjes op de verschillende holes is altijd weer succesvol.
De aanwezigheid van ‘DePizzabakker.nl’ op onze TROS-hole was dit jaar echter een onovertroffen hoogtepunt.

Geweldig hoe alle golfers, die heel wat gewend zijn, reageerden op de zeer originele wijze waarmee jij ze verraste op een overheerlijke pizzapunt. Kwalitatief van een onverwacht niveau, in een uitstekend tempo geserveerd en omlijst met een goed en bovenal zéér enthousiast verhaal van jou persoonlijk.
Onze keuze voor ‘DePizzabakker.nl’ maakte deze dag voor TROS tot een geslaagd evenement waar wij met bijzonder veel genoegen op terugblikken.

Namens alle deelnemers en de TROS directie bedankt!
Bert Rendering

Pizzakbakker referentie Tros

Beste Paul,

Ik wil je namens het bestuur van skivereniging Il Primo bedanken voor jouw geweldige inzet tijdens onze Open dagen. Alle mensen waren vol lof over de mobile pizza oven, de enorm lekkere pizza´s en jouw klantvriendelijkheid. Gewoon helemaal super. Absoluut voor herhaling vatbaar en dat zullen we dan ook zeker doen. Tot een volgende keer.

Met vriendelijke groet,
Stef Buizer

Golftravel.nl